Home > Visual Studio > Asp.net 2005 Breakpoints Not Working

Asp.net 2005 Breakpoints Not Working

Contents

Reply Abdulla.Abde... The program did not execute the code path where the breakpoint is present. All breakpoints show as valid until you actually attach to the process. –Pavel Minaev Aug 10 '09 at 3:33 add a comment| up vote 0 down vote Though Scott Dorman has You may have to register or Login before you can post: click the register link above to proceed. navigate here

If there is no port (80 is the default), then it is usually because you are running through IIS. I hope to see a fix for the windows authentication on home premium in SP1! I can't remember if that prevents attaching the debugger to the code, but I do believe it causes problems at least. You may need to experiment with removing modules / global.asax to see if this makes it work. http://stackoverflow.com/questions/856643/why-would-the-debugger-not-be-stopping-at-a-breakpoint-in-my-asp-net-application

Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded

Ensure that you project configuration is set to "Debug". Looks like the compiler got confused -- which isn't unreasonable given the number of errors. Just wanted to say your Debug Assistant (the 32-bit version, at least) is working perfectly in Orcas beta 1 as well! Oct 15, 2010 12:53 PM|bdsmith001|LINK That trick did not work for me.

Can a giant spoon be utilised as a weapon more hot questions question feed default about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact Could not start ASP.NET or ATL server debugging." "Verify that ASP.NET or ATL Server is correctely installed on the server". Does anyone have any suggestions? Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints Please feel free to send me your comments.

Tags ASP.net Comments (1) Cancel reply Name * Email * Website Phil Bolduc says: August 14, 2007 at 3:10 am There is also

Reply Anonymous July 31, 2007 at 2:15 pm on my system under "security" check box there is no "Windows Authentication" How to install / configure it? Glendale Ars Centurion Registered: Mar 26, 2002Posts: 254 Posted: Thu Mar 06, 2008 4:50 pm I checked in Debug mode, it's not there.. The problem here is after forcing the url into https then the user has to login twice. He enjoys talking ...

USER_2079411 Jul 2, 2010 Thank you! Breakpoint Not Working In Visual Studio 2012 Rebuild. Is there anything I can check. Why was that?

Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010

Turns out that the compiler was giving dummy definitions to declarations in a header, such that it didn't cause any errors or warnings, but jumped occasionally to the bogus header with Note that this is required to connect to your ASP.NET application from Visual Studio, even before you attempt debugging.) Install them from Control Panel > Programs > Turn Windows Features on Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded I can atleast debug by attaching process. Visual Studio 2015 Not Stopping At Breakpoints Running iisreset and even rebooting my PC did not help.

I really would like to get this done asap or else i have to revert back to Windows XP. http://emhsoft.net/visual-studio/asp-net-2005-debugging-not-working.php Due to network policy (Vista is not allowed on our network for now), I'm also not connected to any network so there is no Internet access. Recompile. In short, VS.Net is referring some other .dll and not the one loaded in your dev environment. 14.4 Rogue .DLLs sleeper cell #4: Hopefully you won't have to play with this Breakpoint Not Hitting In Visual Studio 2013

That seemed to cure it. share|improve this answer edited Oct 17 '13 at 22:12 answered Oct 17 '13 at 20:40 Austin 11 add a comment| up vote 0 down vote For me, the Project Properties had Ensure that debugging is enabled. his comment is here No symbols have been loaded for this document”.

Sign in using Search within: Articles Quick Answers Messages Use my saved content filters home articles Chapters and Sections> Search Latest Articles Latest Tips/Tricks Top Articles Beginner Articles Technical Blogs Posting/Update Visual Studio 2015 Breakpoint Not Working I followed : Cleared my solution and created the one again Closed the VS and Opened it again Restarted my PC and tested the break point But i am unable to Following rules already set for this project. 1) Web.config [ compilation debug="true" ] 2) Solution Explorer ->Debugging ->ASP.Net check box checked.

My final clue was that the addresses looked suspicious and my functions shouldn't have been there (by my reckoning, anyway).

Also, please run "depends" on the debugassistant dll to make sure that you are not missing any dependencies. Heyyy! It gives me this error in visual studio: "Unable to start debugging on the web server. Visual Studio Debug Not Hitting Breakpoints That's it!

share|improve this answer answered May 13 '09 at 7:56 Miha Markic 1,9621014 yes, in my web.config I have: –Edward Tanguay May 13 '09 at 7:57 add By default it is true. 14. You may have to step-in to manually attach the process. weblink It also compiles files in the App_Code, App_GlobalResources, App_LocalResources, and App_Themes folders.

the old VS debugger version get confused with IE8, this happen when you create many instance from IE8. I get the following error on Vista+IIS7+VS2005. Try these steps: Perform a "Clean" build in Visual Studio.