Home > Not Working > Apache Phpinfo Not Working

Apache Phpinfo Not Working

Contents

I'm using an ubuntu 12.04 server with Amazon. Kindly guide in this regard. - JAGDISH. Code: LoadModule php5_module /usr/lib/apache2/mod_php5.so AddType application/x-httpd-php .php AddType application/x-httpd-php-source .phps maybe you set a path to your php.ini e.g. PHP is used to create web pages which includes HTML tags. Source

How to produce a USB stick from my Ubuntu? Thanks! –Eliah Kagan Aug 15 '14 at 11:11 Thanks for your advice, i just did as you suggested :) –Gazta Aug 16 '14 at 0:14 add a comment| 1 Thanks all for your time centos php apache-httpd share|improve this question edited Jan 27 '15 at 12:06 asked Jan 26 '15 at 18:35 Shadin 108116 1 Shadin - you need Back to top James BlondModeratorJoined: 19 Jan 2006Posts: 6032Location: Germany, Next to Hamburg Posted: Tue 20 Nov '07 10:23 Post subject: - What do you see, if you "view source" in http://stackoverflow.com/questions/17778264/phpinfo-is-not-working

Php Not Working Apache Ubuntu

The time now is 05:18 PM. Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Pick Randomly Between -1 or 1 How to handle swear words in quote / transcription? System: DIY-- Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard, Phenom 9950 2.6 GHz 4xcore processor, 8GB Kingston 800 RAM, Geforce 8500 GT, Windows 7 Professional, Firefox 3.6.12-- Back to top Back to Web Site Development

will do so when I figure it out this time. For a blank install, your php files most likely needs to be in /var/www/. While installation i have selected php/mysql/apache also. Apache Shows Php Code Instead Of Executing Set the 'ServerName' directive globally to suppress this message Syntax OK So I listed my hosts: [[email protected] etc]$ cat hosts 127.0.0.1 localhost localhost.localdomain localhost4 localhost4.localdomain4 ::1 localhost localhost.localdomain localhost6 localhost6.localdomain6 then

I followed the following sequence: sudo apt-get install apache2 sudo apt-get install php5 sudo apt-get install libapache2-mod-php5 sudo /etc/init.d/apache2 restart Each one of the first three commands now gives me "apache2 What is the meaning of "cow in the middle"? There might be lingering registry entries but I don't know if that has anything to do with php not working.EDIT: Removed HJT log, not a malware issue as stated ~ Hamluis. learn this here now I managed to remove that error but I still couldn't figure out how proceed and fix the problem. –Shadin Jan 26 '15 at 20:55 add a comment| 3 Answers 3 active

It's the HTML header of the PHP info page. –cHao Jul 22 '13 at 0:18 Yes. Phpinfo Not Working Apache Windows Now the phpinfo() script is showing me the output for just a second or two seconds and immediately after that the apache server gets stopped automatically. They are installed in my machine. from the screenshot u sent it is going to ur computer not to the localhost. "file:/// " it should be "localhost/" share|improve this answer answered May 27 at 1:02 Nav 317

Phpinfo Blank Page

System: DIY-- Gigabyte GA-M57SLI-S4 motherboard, Phenom 9950 2.6 GHz 4xcore processor, 8GB Kingston 800 RAM, Geforce 8500 GT, Windows 7 Professional, Firefox 3.6.12-- Back to top #13 mbvpixies78 mbvpixies78 Topic Starter http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/326146/phpinfo-not-working-in-php-setup/ I'll try it now. Php Not Working Apache Ubuntu asked 3 years ago viewed 34642 times active 6 months ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends Nov 22 Linked 35 why are my php files showing as plain text? Apache2 Not Executing Php Well, it'll shortly display the phpinfo page, and then 1 second later, it'll disappear into the "Cannot display page".

On this system, there are 3 websites hosted. http://emhsoft.net/not-working/apache-ssi-not-working.php Click here to Register a free account now! What is the point of update independent rendering in a game loop? share|improve this answer answered Jan 26 '15 at 19:40 Bratchley 9,88353170 Thank you for your answer. Phpinfo Not Working Ubuntu

Thanks! --- Edit: Thanks the mysql works now...BUT..the phpinfo function doesn't work still. Remove the hash mark in front of SetHandler and restart the Apache server. The view source is showing me the content of the file test.php correctly. http://emhsoft.net/not-working/apache-www-not-working.php That's why I like Apache 1.33 + PHP4.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead? Php Code Not Executing In Browser Thanks a lot!! –MatuDuke Jul 25 '12 at 2:03 5 @shmeeps: Where have you seen that short tags are deprecated? Are the stars outside of the galactic plane in the galactic halo?

HDD on the verge of dying?

How do unlimited vacation days work? All rights reserved. How to make a good diagram arrow Possible repercussions from assault between coworkers outside the office Dealing With Dragonslayers how does xcolor's \color work? Error: Module Php5 Does Not Exist! Well, when I use the command "top", php is not one of the services that are running, which tells me it's not running, correct?

BLEEPINGCOMPUTER NEEDS YOUR HELP! or read our Welcome Guide to learn how to use this site. Kind regards, BuezaWebDev "Everything in a web browser." Reply With Quote 06-05-2005,06:38 PM #2 fozerator View Profile View Forum Posts Web Programmer Join Date May 2005 Posts 31 That's weird... Check This Out Why is looping over find's output bad practice?

Back to top Apache Forum Index -> Other Software Page 1 of 1 Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members User contributions on this site are licensed under the Creative Commons Attribution Share Alike 4.0 International License. Oh well. Make sure that the PHP module is listed and uncommented inside of your Apache's httpd.conf This should be something like LoadModule php5_module "c:/php/php5apache2_2.dll" in the file.

Giving change in smaller denominations so customers can tip? I wonder why the down vote. –b.g Oct 17 at 13:06 add a comment| protected by Community♦ Jun 10 '15 at 1:01 Thank you for your interest in this question. You just might have some templates or something getting in the way and throwing off the result. –cHao Jul 22 '13 at 0:14 That HTML code you're seeing is share|improve this answer answered Jan 26 '15 at 19:02 Bruce Ediger 27.9k34697 Thank you for your answer.

asked 2 years ago viewed 7751 times active 2 years ago Related 17default permissions for /var/www0var/www won't work1Cannot create file in /var/www/html0SoftException in Application.cpp:566: Directory “/var/www/html/” is writeable by group0cant save Find that out, and you've got a big hint about the error_log message. –Bruce Ediger Jan 26 '15 at 20:21 Thanks Bruce. share|improve this answer answered May 3 at 17:30 Dipankar Biswas 1 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign Thanks a bunch! –Michael Peddicord Nov 11 '13 at 21:07 Yes, this is a major issue in Windows.

This should be something like AddType application/x-httpd-php .php. Coworker throwing cigarettes out of a car, I criticized it and now HR is involved Possible repercussions from assault between coworkers outside the office Can an object *immediately* start moving at What modules do you have installed (php -m)? -James Reply With Quote 06-05-2005,06:53 PM #3 BuezaWebDev View Profile View Forum Posts Visit Homepage OOPs PHP did it again. This directive is ; *NOT* affected by whether Safe Mode is turned On or Off.

This may sound silly, but you never know. Back to top #9 Wolfy87 Wolfy87 Members 414 posts OFFLINE Gender:Male Location:England Local time:04:18 PM Posted 25 June 2010 - 11:44 AM Every thing is pointing to your PHP not Thanks for this solution. –Tahir Hassan May 7 '15 at 16:06 That's it! That will make it clearer for people searching that this is solved and what the solution was (and also prevent it from being closed and deleted based on the idea that

UNIX is a registered trademark of The Open Group. Navigating to the IP address gives me Amazon's "It Works!" page, but navigating to any other page on the server produces a 404 error.