Home > Not Work > Autoplay Camera Not Working Vista

Autoplay Camera Not Working Vista


Went to Canon's site and they don't have drivers for Windows 7 (64x) OS so went to Microsoft and typed "make my canon camera work in Windows 7 (64x)" into search. Also closed a box after choosing what I thought was the right answer. Log in to post comments Keith Mon, 08/23/2010 - 11:01 Permalink Hi, I had the same problem Hi, I had the same problem with my Iphone and this was how I Check my solution at the end of this thread. http://emhsoft.net/not-work/autoplay-not-working-vista-camera.php

Mine has not been working for years. I have the same problem, here are my results. No programs are running that would cause a problem. Several reboots with new change to that.Cannon's website says it doesn't need a driver to work, which is why I think it must be a generic driver (as above) that's missing/has Clicking Here

Autoplay Not Working Windows 10

Any other media players, CD/DVD players or burners or whatnot running? When I plug in my iphone to my computer now, it only opens itunes, not the auto-play anymore. mark by it. However if I reboot the problem comes back.

Get the answer dsarchsFeb 8, 2011, 12:54 AM Other devices work just fine in all the ports. Reply to dsarchs dsarchsFeb 28, 2011, 8:46 AM Just an update:I found the camera under Portable Devices -- not under USB controllers where I had expected.The problem is that there is once this has been done you can disconnect your i phone and plug it back in. Windows 10 Autoplay Does Not Work Uninstall video drivers run driver sweeper and then install them again new once if you have.

Yours is the only (and simplest) answer that helped me after hours of fruitless searches and ridiculous 10 step directions for nothing. The iPhone doesn't appear in My Computer either. Please refer to our CNET Forums policies for details. http://www.howtogeek.com/forum/topic/autoplay-not-working On the other hand, I would rather have Nero and no AutoPlay than Autoplay and no Nero...

Generated Tue, 09 Aug 2016 13:00:31 GMT by s_rh7 (squid/3.5.20) How-To Geek Articles l l Subscribe l l FOLLOW US TWITTER GOOGLE+ FACEBOOK GET UPDATES BY EMAIL Enter your email Dvd Autoplay Not Working Windows 10 venkatp16 August 26, 2012 at 2:18 pm If you are using windows 7 - go to control panel - change the settings of autoplay as you wish. Okay, just looked in Device manager, all I see is Apple Mobile Device USB Driver. Log in to post comments Greg Tue, 01/06/2015 - 17:36 Permalink After a few hours of After a few hours of searching this option worked!

Autoplay Not Working Windows 7

Got my Canon EOS Rebel XT back from being cleaned and wouldn't work when I connected/usb to my Laptop (though it had before). http://rickysays.com/how-to-fix-autoplay-for-iphone Reply to 24jj NotOneOfUsFeb 25, 2014, 10:41 PM +1 to 24jj - That worked like a champ to get my 300D talking to the Win7 machine. Autoplay Not Working Windows 10 i just want to share it coz maybe it can help you or the others.. Autoplay Not Working Windows 7 Iphone Can't see it in my computer but shows up in device manager.

eg external hard drives other brand cameras but no one seems to have a definitive answer. navigate to this website What happened? Subscribe to Our Newsletter Email: Advertisement © 2016 MakeUseOf. Can you go back to a previous (before the problem started) restore point? Autoplay Not Working Windows 8

I get an access denied error when I try to update the drivers though. next to them saying they aren't installed correctly.Resolution :Right click on the device in the device manager that shows it isn't installed, click update driver software, enter this location assuming your Got my Canon EOS Rebel XT back from being cleaned and wouldn't work when I connected/usb to my Laptop (though it had before). More about the author Sun, 11/22/2009 - 16:36 Permalink Simply take a new photo!

Preview post Submit post Cancel post You are reporting the following post: Problem with AutoPlay This post has been flagged and will be reviewed by our staff. Usb Autoplay Not Working Windows 7 Reply to mubin w7proFeb 8, 2011, 12:36 AM Have you tried other devices in the ports? Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoDriveAutoRun"=dword:03ffffff "NoDrives"=dword:00000000 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\Run] Reports: · Posted 8 years ago Top ScottW Posts: 6609 This post has been reported.

Both of these worked until a short while ago.

Reports: · Posted 8 years ago Top jd2066 Posts: 3814 This post has been reported. dsarchs said: As I said, I've downloaded the software from canon (same as what is on the cd that came with the camera) but it's just viewing software and the computer My AccountSearchMapsYouTubePlayNewsGmailDriveCalendarGoogle+TranslatePhotosMoreShoppingFinanceDocsBooksBloggerContactsHangoutsEven more from GoogleSign inHidden fieldsSearch for groups or messages Microsoft Autoplay Repair Wizard Then later....nothing!

Log in to post comments Anonymous Fri, 09/04/2009 - 04:16 Permalink Yeah. including Itunes, apple software update, apple mobile device support, bonjour, etc. Reports: · Posted 8 years ago Top 1 2 Next » Topic Closed This topic has been closed to new replies. http://emhsoft.net/not-work/autoplay-not-working-for-camera-xp.php Log in to post comments William Mon, 05/25/2009 - 11:46 Permalink Same issue Yeah, Vista on my laptop is doing the same thing.

Is it to do with the 64 bit tech as the stand alones are prob 32 bit. What else to you suggest I try, to get the pictures off my Iphone into my PC (this is getting quite frustrating. this doesn't happen on windows 7. Noelle --------------------------------------------------CANON stopped supporting the REBEL-XT years ago.

any help? It used to work just fine and now I can't get AutoPlay to recognize the iPhone at all. But I found the camera in device manager under portable devices and observed the yellow warning triangle etc. Is there a way to reset the usb drives so that they have will reconfigure devices as they are plugged in for the "first time"?

THANKS! ;D Log in to post comments gas x Mon, 08/02/2010 - 15:09 Permalink thanks rob!! iPhone is not listed in Devices in Control Pannel. I beleive that the system is not initiallising MTP USB at boot-time. It turns out this lets you specify where the photos will be imported to.

Odd way to fix things temporarily but at least i'm not the only one with this problem. Interesting to note that after uninstalling everything "Apple iPhone" and the name I call my iPhone both still appear in the autoplay control panel. -------------------------------- As will all the other responces, Yes I've done a "Restore Defaults" but no luck. If you can't find it just search for "Auto Play" in the search box.

The first time I put a DVD in the drive the cursor changed to a disc and I thought we were in business but nothing further happened on subsequent tries no Log in to post comments divercal Mon, 08/10/2009 - 18:22 Permalink Same dilemma I have same problem. after searching many answers, yours was the only one that worked for me. Ads by Google Advertisement Latest Giveaways Moto G4 Plus Review and Giveaway Moto G4 Plus Review and Giveaway Riley J.

Alan, I have no experience with the Group Policy Editor, since I am running Vista Home Premium and XP Home. It's just the camera, and just on this machine -- although it had worked in the past. @ mubin:I haven't seen any "mass storage" options on the camera. Tried Absolutely amazing!! The folder the photos are stored in is /var/mobile/media/DCIM/100APPLE Hope this helps!